Verbindend organiseren

Kan jouw bedrijf of organisatie wel wat bezieling gebruiken?
Ben je op zoek naar een manier om je klanten, medewerkers of leden volop betrokken te krijgen?
Waarbij ze zich kunnen verbinden met jouw bedrijf of organisatie en jullie doelen?


Ook voor bedrijven en organisaties is een betrokken medewerker, relatie of lid van levensbelang. De verbinding van hen met de bedrijfsdoelen is essentieel voor het voortbestaan van een bedrijf of organisatie. Hierbij kunnen events en projecten een grote rol spelen om dat te bereiken.
Als coach, trainer en ervaren eventmanager met een bedrijfskundige achtergrond, verenig ik op effectieve wijze bedrijfs- en menselijke belangen. Ik zorg voor een event dat klopt. Bovendien bied ik een one-stop-shop: van eventmanager, tot dagvoorzitter tot social media campagneleider, met kennis en kunde kan ik het invullen.

Bekijk hier mijn portfolio


Saskia, hartelijk dank voor alle begeleiding, het warme welkom en de fantastische manier waarop je de dag vorm hebt gegeven en aan elkaar hebt ‘geplakt’.

Edwin Helder, SRBAG Therapeutendag 2015

Met Saskia organiseerde ik de SRBAG therapeutendag. Betrokken, enthousiast en gestructureerd nam zij het voortouw. Ook de rol van dagvoorzitter bleek haar op het lijf geschreven. Op naar de volgende samenwerking!

Nathalie Sterk, Sterk Concepts


Ik heb met Saskia samengewerkt bij twee evenementen bij Landal GreenParks. We hebben gezamenlijk weekenden op een bungalowpark georganiseerd voor reisagenten. Saskia is een geweldige organisator met een uitstekend oog voor detail. Alles liep op rolletjes en actiepunten werden door haar zorgvuldig geformuleerd en bewaakt. Niet alleen in de voorbereiding, ook ter plaatse is ze met haar ophaar oplossende vaardigheden een grote aanwinst. Heldere communicatie en een getting-things-done-mentaliteit maken Saskia tot een uitstekende projectorganisator. Haar creativiteit zorgt ervoor dat verwachtingen van deelnemers worden overtroffen. Het gemiddelde cijfer van de deelnemers voor het weekend was een 9, onder andere aan Saskia te danken.

Ellen Zwarts, Accountmanager Landal GreenParks

Bij Saskia merk je dat ze oog heeft voor zowel de grote lijnen als de details. Als motivational speaker spreek ik vaak op congressen, maar zelden wordt er zoveel aandacht besteed aan de inhoud van lezingen. Hierdoor was het nog duidelijker wat de rode draad was op de dag en versterkten de verschillende lezingen elkaar veel meer dan ik elders ervaar. Het congres wat Saskia georganiseerd heeft is tot in de puntjes geregeld. Alles klopte gewoon, de locatie, de catering, de zaal zelf, het programma, alles was precies op elkaar afgestemd en versterkte de hele beleving. Ik heb Saskia ervaren als zeer goede dagvoorzitter en debatleider. Ze houdt heel sterk de lijn van de dag vast en weet de verschillende lezingen hieraan te koppelen. Als debatleider weet ze ruimte te creëren voor alle verschillende meningen en deze helder boven tafel te krijgen, ook als de debater zelf het niet goed kan verwoorden. Echt een topper als je een congres wilt dat tot in de puntjes klopt.

Bas van Pelt, Bas van Pelt Training


Stacks Image 2489

Saskia Engels
Aandacht- & stiefcoach
Terbregseweg 72
3056 JX Rotterdam

Schrijf je hier in voor de nieuwsbrief