Het is mijn missie om mensen met zichzelf, elkaar en hun verlangens te verbinden
Dat doe ik als aandachtcoach, als trainer en als organisator. Ik werk met het uitgangspunt dat jij de antwoorden op je vragen wel weet, dat je alleen soms iemand nodig hebt om je bij die antwoorden te brengen. Iemand zoals ik.

In een veranderende maatschappij waar alle externe houvast voor mensen lijkt weggevallen, is persoonlijk leiderschap belangrijker dan ooit. Niets is meer zeker, je werkt niet meer je hele leven bij hetzelfde bedrijf, zelfs niet meer bij de overheid. Dat betekent dat jij je meer dan ooit bewust wordt van het belang van jezelf goed kennen om passende keuzes te maken. Intern houvast, als het ware. De behoefte aan goede, effectieve coaches zal steeds groter worden. Die mensen bewust kunnen maken van wat ze voelen, denken en doen.

Ik ben zo'n goede coach. In korte tijd verbind ik jou met jezelf, waardoor je verlangens en daardoor je doelen helder worden. Doordat ik jou bij je eigen oplossing breng, is er sprake van een lange termijn effect. Zodra je bewust wordt van jezelf, weet je wat je wilt en kun je passende keuzes maken. Hier profiteer niet alleen jijzelf van, maar je hele omgeving: partner, kinderen en werkgever of je (eigen) bedrijf.Stacks Image 2381

Saskia Engels
Aandacht- & stiefcoach
Terbregseweg 72
3056 JX Rotterdam

Schrijf je hier in voor de nieuwsbrief