Wie ben ik?

Mijn naam is Saskia Engels. Al van jongs af aan ben ik sterk geïnteresseerd in mensen en vooral wat hen beweegt en drijft. Die passie bracht me verder en hoger in diverse klantgerichte, commerciële banen. Na verschillende ingrijpende levenservaringen raakte ik steeds meer doordrongen van het verlangen om hier op wezenlijk niveau meer mee te doen en deze drijfveer te verdiepen. Bij Phoenix Opleidingen ben ik vervolgens in 3,5 jaar geschoold in Transactionele Analyse, Systemisch Werk en NLP. Zowel de Opleiding in Professionele Communicatie (TA, NLP en Systemisch Werken verbonden) als de Professionele Begeleiding (Meesterschap in coaching en therapie) heb ik met succes afgerond. In 2016 rond ik de trainersopleiding af. Tevens heb ik affiniteit met delen van het sjamanisme. Na de specialisatie in samengestelde gezinnen ben ik vanaf eind januari 2019 ook een SCHIP behandelaar; voor professionele hulp bij echtscheiding en relatieproblemen.

Privé heb ik een samengesteld gezin en ben ik ruim 12 jaar stiefmoeder van Maarten, Sander en Manon en moeder van Nienke.

Nog meer? Ik houd niet van gewoontes, wel van rituelen, vind dat sommige Disneyfilms grootse levenslessen herbergen, ik geloof in liefde, ben niet van het schoonmaken maar wel van het opruimen en ben gek op cyclus van de seizoenen.

Daadwerkelijk luisteren en oprechte aandacht geven lijken een steeds schaarser goed te worden. In mijn overtuiging en ervaring is dit te ontvangen juist een basisbehoefte van ieder mens. Zoals het contact met de natuur en de helende werking daarvan er ook één is.


Stacks Image 2391
Stacks Image 1495Stacks Image 2267

Saskia Engels
Aandacht- & stiefcoach
Terbregseweg 72
3056 JX Rotterdam

Schrijf je hier in voor de nieuwsbrief